25 May #1

Steam not working

Social user
Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 1 passed to Flyover\User\Userload() must be of the type array, boolean given, called in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover.php on line 443 and defined in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover/User/User.php:34 Stack trace: /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover.php(443): Flyover\User\User->load(false) #1 {main} thrown in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover/User/User.php on line 34


Getting this issue when users try to login through steam

https://steamcommunity.com/dev/apikey token from here
Shade 25 May
#2
Please try it without a token. Steam also works without it, and I believe this is the reason why you are getting this. It will be patched in 2.1.
Jumpman 26 May
#3
https://www.imperfectcreators.org/forum/ so here is my forum, with the flyover plugin enabled.
got this issue with discord
"Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 1 passed to Flyover\User\Userload() must be of the type array, boolean given, called in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover.php on line 443 and defined in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover/User/User.php:34 Stack trace: /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover.php(443): Flyover\User\User->load(false) #1 {main} thrown in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover/User/User.php on line 34"
just tried logging in through it.
my support thread: https://www.mybboost.com/thread-steam-no...39#pid2339
Steam not working
Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 1 passed to Flyover\User\Userload() must be of the type array, boolean given, called in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover.php on line 443 and defined in /usr/www/igfastdl/creators/forum/flyover/User/Us
you suggested this "Please try it without a token. Steam also works without it, and I believe this is the reason why you are getting this. It will be patched in 2.1."
i tried steam without a token still receiving the same error unfortunately
and i just tried discord and that's giving me the error to
too
i plan on releasing the forum this weekend but i'm just waiting on this plugin to be configured properly but i'm not sure what's the issue as of yet
Shade 28 May
#4
After a brief talk, it turned out to be a duplicate of Discord login problem: [the website] can't handle the request at this moment.. Sorry for any inconvenience this may have caused, a fix is on the way.